Начин на приготвяне
За пълнежа:
В съд слагаме натрошеното сирене, изварата, колбаса и рулцата от раци -който предварително сме нарязали на ситно.Разбъркваме добре.
Чесънът почистваме и нарязваме също на ситно, както и магданоза (колкото повече е чесънът, толкова по-вкусно става самото ястие). Слагаме и маслото.
Така готовата смес разбъркваме добре и оставяме на страна.
Почистваме калмарите.
Тубичките от калмари ги пълним със сместа и ги нареждаме в тавичка.
Могат да се сложат във фолио, така че да останат по-сочни .Аз сложих част от тях във фолио, другите ги наредих в тавичка. Които сложих във фолио, отгоре им поставих по малко масло.
Поставяме ги в загрята фурна на 200 градуса за около 10-тина минути. Но все пак ги следете да не станат по-рано.
Пояснение: Тези, които бяха във фолио, станаха по-сочни от другите.