Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Пене с лук и тиквичка

Пене с лук и тиквичка

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
03/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Пролетно пене с три лесни съставки - вкусотия за душата"

Необходими Продукти

  • пене - 1/2 пакет
  • тиквички - 2 - 3 бр.
  • лук - 2 глави
  • зехтин
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата сваряваме в подсолена вода за 13-15 минути. Сваляме от котлона и отцеждаме.

В зехтина задушаваме нарязания на дребно лук и тиквички, който режем на полукръгчета.

След като поомекнат добавяме пастата и оставяме да се задуши с останалите продукти, за да поеме от аромата.

След като е готова, овкусяваме с черен пипер и сол на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: