Зеленчуково-месен омлет

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
328
970
471
425
2
04/04/2017
"Мислехме да хапнем един омлет, ама ни се прииска и месце да има в него и вижте каква чудесия спретнахме "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо969
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Омлет

Начин на приготвяне

В голям тиган с незалепащо покритие запържваме лука. През това време размесваме каймата във вода, за да избегнем бучките.

Запържваме до кафеникаво при лука. Добавяме и чушките, подправките и доматите и изчакваме докато изврат.

Разбиваме яйцата и заливаме. Похлупваме с капак и оставяме 4-5 минути на по слаб огън. Добър апетит!

Пластмасов съд за белене на яйца - 9.5 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасов съд за белене на яйца - 9.5 см
6.60 лв.
Виж ››

Край на досадното белене на яйца - във всеки дом трябва да има поне по един такъв практичен съд за белене на сварени яйца

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар