Салата от тиквички и зелен фасул

Станислава АрмяноваСтанислава АрмяноваИноватор361363661
04/04/2017
"Свежа салата, чийто аромат ще ви грабне "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 178
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се измиват, нарязват на кръгчета, пускат се в кипяща подсолена вода и се варят 2 минути. Отцеждат се и се охлаждат.

Почистеният зелен фасул също се пуска в гореща подсолена вода и се вари докато омекне. После се отцежда и се охлажда. Доматите се обелват и се нарязват на резенчета.

Пиперката се измива и се почиства от семената. Нарязва се на ивици. Скилидките чесън се почистват и се счукват. Смесват се със зехтина и листенцата босилек.

Подготвените зеленчуци се смесват в подходящ съд, подправят се със сол и черен пипер, заливат се със соса и се разбъркват внимателно. Салатата се поднася охладена.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар