Копривен омлет

Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова
Мастър Шеф
449
2k
1k
943
3
05/12/2019
"Уникален омлет с коприва и белтъци - здравословното никога не е било толкова вкусно "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 156
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества
Омлет

Начин на приготвяне

Копривата се измива, не е нужно да се отцежда от водата и се попарва за кратко, направо в тиган с незалепващо покритие, заедно с мазнината.

Копривените стръкове не трябва да се препържват, а е нужно да останат живи.

Като изври водата и остане само на мазнина се прибавят разбитите белтъци, овкусени със малко сол и натрошеното сирене.

С дървена шпатула внимателно загъваме омлета да се изпече до готовност.

Лека, вкусна, бърза и здравословна рецепта, подходяща за пролетта.

Копривеният омлет е готов.

Практична сгъваема бъркалка за яйца
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична сгъваема бъркалка за яйца
4.99 лв.
Виж ››

Много удобна за работа и компактна за съхранение бъркалка за яйца, която всяка домакиня ще иска да има в чекмеджето с принадлежности

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар