Начин на приготвяне
Първо се приготвят бургерите, като каймата се омесва много добре с черния пипер и останалите подправки. Оставя се за 30 мин. в хладилник.
От добре омесената и отлежала кайма, се оформят 6 бургера, като диаметъра им трябва да е малко по-голям от диаметъра на хлебчетата. Оформените бургери се изпичат на тиган - скара, като се внимава температурата да не е прекалено висока, за да не се препекат.
Желателно е докато бургерите се пекат да се заемете с подготовката на останалите продукти. Първо трябва да се подгови лукът, защото той трябва леко да се бланшира в 1 супена лъжица олио и 1 чаена лъжица ябълков оцет. След като лукът се бланшира се изважда в малък съд и се посолява.
Хлебчетата се разрязват по средата и се оставят отворени. Върху всяка половинка се слага по малко кетчуп, по малко от лука, по едно сиренце и по 2-3 шайби кисели краставички.
Изпечените бургери , още съвсем топли, се поставят между вече аранжираните хлебчета, за да може сиренцата да поемат от температурата им и леко да се разтопят