Начин на приготвяне
Разточете бутер тестото на тънка кора. С помощта на чаша или ринг изрежете кръгчета.
Подредете ги в тава, застлана с домакинска хартия. Поръсете ги с пудра захар. Сложете втори лист домакинска хартия отгоре и ги покрийте.
Притиснете ги с друга тава /по-тежка - целта е тавата да не позволи на тестото да се надигне/ и изпечете на 180 градуса във фурна с обдухване до готовност. Охладете.
Разбийте ваниловия крем по указания на пакета начин.
Намажете едно кръгче с крем, гарнирайте с парченца ягоди, сложете второ кръгче и работете по същия начин.
Завършете с трето кръгче. Поръсете обилно с пудра захар.
Работете така до изчерпване на продуктите.
Оставете милфьоя на хладно за няколко часа, преди да поднесете.
Бутер милфьой с крем е много вкусен.