Свежа салата с червена леща, бейби спанак и сирене

ЗорицаЗорица
Гуру
962
8k
4k
2k
6
22/04/2017
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо762
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лещата се измива и сварява. Тя не се разварява, като обикновената и затова е по-подходяща за салати. Отцежда се от водата, изчаква се да изстине и се прехвърля в купа.

Лукът се нарязва на тънки кръгчета, спанакът се измива и накъсва на едро, чери доматите може да се разделят на половинки или четвъртинки.

Всички продукти за салатата се смесват и подправят с оцет, сол и зехтин. Разпределя се в 2 чинии.

Отгоре се поставя нарязаното на кубчета сирене и се поръсва със семената сусам.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар