Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка супа»Зеленчукова чорба с агнешки бульон

Зеленчукова чорба с агнешки бульон

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
3123k6873
Зеленчукова чорба с агнешки бульон
Снимка: ГЕРГАНА ЯНКОВА
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Ароматът ще казва агнешка, а небцето ще усеща само зеленчуци - готови ли сте да я опитате"

Необходими Продукти

  • пресен лук - 2 - 3 стръкчета
  • моркови - 2 бр.
  • картофи - 2 бр.
  • джоджен - 2 стръкчета
  • агнешки бульон - 1. 5 л
  • дафинов лист - 1 бр
  • фиде - 1 шепа
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука, морковите, картофите на кубчета.

Сложете в тенджера и залейте с агнешкия бульон. Прибавете джоджена и дафиновия лист.

Оставете да ври на умерен огън. Когато картофите са почти готови добавете и фидето.

Овкусете и оставете да се свари фидето. Поднесете, докато е още топла.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: