Гъби, пълнени с извара

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
126
146
08/05/2012
"Ароматно предястие за всички, които не отказват вкусна храна, но и държат на фигурата си "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 621
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистете гъбите и махнете пънчетата.

Накълцайте ги ситно с лука, задушете ги в половината масло и ги добавете след като се охладят към разбитите яйца с изварата.

Разбъркайте сместа с настъргания кашкавал, накълцания магданоз и останалите подправки.

Напълнете гъбите с плънката, подредете ги в подмаслена тава и върху всяка гъба сложете малко парченце масло.

Долейте 1 пръст вода в тавата и сложете в предварително загрята фурна на 200 градуса да се пекат за около 35-40 минути.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар