Зелена шакшука

27/04/2017
"Предизвикваме ви да опитате тази страхотно свежа зелена шакшука, а после ни кажете колко ви е харесала "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 741
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в дълбок тиган. Добавете ситно нарязаните лук и чесън. Задушете за кратко.

Добавете граха. Разбъркайте и гответе докато омекне.

Добавете измития бейби спанак. Разбъркайте зеленчуците, овкусете със сол и направете четири гнезденца.

Чукнете яйцата /по едно във всяко гнездо/ и похлупете тигана с капак.

Гответе на тих огън до готовност на яйцата, без да бъркате. Готовото ястие поръсете с червен пипер и поднесете с кисело мляко.подобни рецепти тук

5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Станислава Вълкова
Интересно...
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв