Начин на приготвяне
Обезкостяваме пилешките бутчета и ги осоляваме. Слагаме в тефлонов тиган 2-3 капки мазнина и го оставяме да загрее.
Ако имате електрическа скара или грил тиган, можете да ги изпечете на тях. Слагаме бутчетата с кожата да се пекат, обръщайте ги по няколко пъти.
Измиваме домата, марулята и руколата, ако ви е по-удобно ги нарежете, аз ги накъсах, а домата го нарежете, както ви е удобно.
Изцедете лимона и подправете салатата с него, сол и зехтин.
След като пържолите са готови, оставяте ги в тигана и отгоре слагате по едно резенче моцарела, изчаквате тя да се разтопи, ако не може сложете за малко в микровълнова.
Сервирайте в чиния една пържола със салата.