Лучена супа с топено сирене

MirelaMirela
Новак
20
56
18
24
30/04/2017
"Една купа от тази супичка ще стопли душата ви, две ще ви нахранят, а три ще ви се усладят "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 065
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Нарежете лука на малки кубчета, моркова - на сламки, и запържете двата зеленчука в маслото до златисто на слаб огън. Нарежете картофите на малки кубчета и ги изсипете във вряща вода. Когато тя кипне, отстранете образувалата се пяна, намалете котлона и оставете картофите да се сготвят при затворен капак;

2. Добавете запържените лук и морков, останалите корени, кубчето бульон, сол и подправки. Варете до готовност;

3. Накълцайте на ситно магданоза и копъра, топеното сирене нарежете на парчета и добавете всичко към супата. Сложете и дафинов лист.

Варете няколко минути, бъркайки, за да се разтопи сиренето.

Поднесете супата топла с крутони.

Чугунена тенджера с емайлирано покритие 24 см - 3.8 литра-21%
Приготвяй си тази рецепта с:
Чугунена тенджера с емайлирано покритие 24 см - 3.8 литра
160.00 лв.
127.00 лв.
Виж ››

Гответе вкусно и здравословно в новата си чугунена тенджера с емайлирано покритие. Качество без компромис!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар