Пилешки пържоли от бут със свежа салата

Мария ДоеваМария ДоеваПомощник Готвач8418733
30/04/2017
"Загрявате скарата, режете салатата и докато се обърнете - обядът е готов И е много вкусен "
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 709
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взимаме пилешките пържоли от бут овкусяваме ги с подправките (може да ги сложим в марината да престоят за около 30 минути) и ги слагаме на скарата (може и на грилован тиган), като ги завъртаме често, за да не прегорят.

През това време вземаме, измиваме зеленчуците (марулята, доматите, краставиците, пресният лук и магданозът) и ги нарязваме на салата.

След като са готови пържолите, ги сервираме със свежата салата.

Рейтинг

5 5
4 0
3 1
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар