Палачинки без глутен

ЕленаЕленаЧирак6199
04/05/2017
"Идеалната закуска за всички онези, които залагат на вкусотиите без глутен "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 721
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пасирате бананите, заедно с яйцата, ядките и останалите съставки.

Пържите ги в намаслен с малко олио тиган и с много търпение ги обръщате внимателно, за да не се разпаднат. Без мазнина няма как да станат.

Гарнирате ги с плодове, мед, ядки и каквото ви се иска.

Много леки, много засищащи и подходящи за тези, които не могат да хапват бяло брашно. Идеална закуска!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Елена
Елена
20.08.2018 21:29
Овесените ядки са бедни на глутен , но имат такъв , да . В случая продават такива , на които пише , че не съдържат глутен . В магазини DM ги има , както и в биомагазините . По-евтина алтернатива са на безглутеновите смеси , базирани на оризово брашно , което аз не обичам . Честно да си призная разлика голяма няма . :)
0
0
Ivona Panayotova
Ivona Panayotova
18.08.2018 00:53
овес без глутен????
0
0