Дроб сарма с лапад по Дряновски

ИвайлоИвайло
Чирак
21
123
57
46
11/05/2017
"Такава дроб сарма няма да намерите другаде - гарантирана вкусотия за всички лакомници "
Приготвяне30 мин.
Готвене180 мин.
Общо210 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 703
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете агнешкия комплект и след това прецедете и запазете бульона. Нарежете агнешките карантии на кубчета.

Задушете нарязания лук в олиото, докато поомекне, и добавете ориза, като разбъркате до запържването му.

Смесете с нарязаните на кубчета агнешки дреболии и лапад и подправете със сол и джоджен.

Сместа прехвърлете в подходяща тавичка и залейте с бульона, като пообъркате леко.

Изпечете дроб сармата за около час в умерена фурна.

Предварително разбийте прясно мляко, брашно и яйца и залейте. Изпечете за още 15 минути.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар