Начин на приготвяне
Започнете с крема, в купа разбийте сметаната на пухкав крем. В друга купа поставете изварата и добавете настъргания на едро шоколад, настърганата кора на портокала на ситно ренде, пудрата захар, сока на портокала, ванилията и нарязани на малки парчета желирани бонбони.
Разбъркайте много добре до хомогенна смес, добавете разбитата сметана и разбъркайте с шпатула внимателно.
Поставете стената на ринг (22 см за торти) в подходяща чиния или поднос, разтворете какаото и захарта в дълбока чиния. Започнете реденето на бисквитите, потопете бисквита в какаото за кратко от двете страни, намажете я с пласт крем (като филийка) и прикрепете от вътрешната страна на стената-ринг (не е трудно, закрепят се).
Така потапяте, мажете и редите в кръг вертикално на чинията и една до друга, докато стигнете до центъра на кръга. Там ще е нужно да чупите парчета от бисквитите и така до нулата. Поставяте тортата в хладилник за няколко часа, най-малко 3.
След изтеклото време премахвате ринга, мажете тортата от всички страни и декорирате с бонбонките за нея, като се оставяте на фантазията или по-скоро на детската фантазия с любимите бонбони.