Чипс от тиквички с чеснов сос

Елица АлександроваЕлица АлександроваПомощник Готвач39119
17/05/2017
"Имаме си нова любов и това е този чипс от тиквички, който с удоволствие хапваме със или без сос, но задължително с бира "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
23 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 022
  • Преглеждания за месеца264
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена23

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме тиквичките и ги режем наполовина, след това с помощта на ренде или белачка ги правим на много тънки ленти.

Получените ленти слагаме в купа със студена вода и лед в хладилника за около 30 минути.

Щом ги извадим ги осоляваме и овалваме в галета и брашно.

Пържим до златист цвят.

За соса смесваме всички съставки и оставяме поне час да се поемат всички вкусове.

Сервираме тиквичките в допълнение със соса.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар