Кремсупа от леща с кашкавал

АнонименАнонименГотвач759562
01/06/2017
"Няма как да не се пристрастите към нежния вкус и богат аромат на този кремсупа "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо513
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме лещата в подсолена вода. Заедно с нея варим картофа и моркова.

Пасираме всичко заедно с прясното мляко.

В олиото запържваме ситно нарязания лук, къри и сушен джоджен.

Когато омекне, добавяме към супата.

Оставяме да поври на слаб огън около 5 минути.

Поднасяме супата топла, поръсена с много настърган кашкавал.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар