Начин на приготвяне
В голям тиган с незалепващо покритие сипете зехтина, добавете ситно нарязаните лук и чесън заедно с каймата.
Поставете върху нагрят котлон и бъркате непрекъснато до готовност на каймата. Начупете корите за лазаня на едри парчета и добавете към каймата заедно с лютеницата и нарязания на малки кубчета домат.
Посолете на вкус и поръсете с черен пипер на вкус, добавете 2 ч.ч. топла вода, разбъркайте и затворете капака на тигана. Варите на бавен огън докато ястието остане на мазнина.
Отнемете ястието от котлона и поръсете с настъргания кашкавал, затворете капака на съда и оставете така до разтопяването на кашкавала. Бърза и много вкусна лазаня за любителите на това ястие.