Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Гювечета»Най-лесните гювечета

Най-лесните гювечета

ИваИва
Новак
1212362
Най-лесните гювечета2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Всички гювечета са лесни за изяждане, а тези са лесни и за приготвяне"

Необходими Продукти

  • сирене - 200 - 300 г
  • наденица - 1 парче
  • яйца - 8 бр. (за 4 гювечета)
  • домати - 1 - 2 бр.
  • пресен лук - 2 - 3 стръка
  • магданоз - 2 - 3 стръка
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме на дъното на всяко гювече настъргано сирене.

Настъргваме си доматите на ренде, след това слагаме по малко върху сиренето, капваме малко олио.

Добавяме и нарязаната на парчета наденица.

Във всяко гювече счупваме по 2 яйца, отгоре нарязваме лука и магданоза.

В тава с малко вода слагаме гювечетата, печем на 200-220 градуса до готовност на яйцата.

Най-лесните гювечета са и много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: