Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Брускети с крема сирене и сьомга

Брускети с крема сирене и сьомга

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
3123k6873
Брускети с крема сирене и сьомга
Снимка: Тодорова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
20
"Отлично допълнение към бяло вино. Вкусни брускети, които да поднесете с повод или без"

Необходими Продукти

  • франзела - 1 бр.
  • крема сирене - 100 г
  • копър - 1 - 2 стръкчета
  • магданоз - 1 - 2 стръкчета
  • сьомга - 100 г пушен
  • маслини - 150 г зелени с чушка
  • лимонова кора - от 1/2 лимон
  • зехтин - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Копърът и магданозът се нарязват на ситно и се прибавят към крема сиренето и настърганата кора лимон.

Франзелата се реже на филийки, които се намазват с зехтин.

Фурната се загрява на 200 г и в нея се слагат филийките за няколко минути, за да добият златист загар.

След това се мажат с готовата смес от крема сирене.

Отгоре се нареждат парчета сьомга и маслинка.

Сервирайте брускетите с добре изстудено бяло вино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
58
40
30
20
10
Дай твоята оценка: