Начин на приготвяне
Дробчетата запържете леко заедно със щипка сол, черен пипер и малко пикантина за скара.
В отделен съд задушете лука, нарязан на полумесеци, с нарязания на ситно чесън, гъбите и морковите. В тава изсипете дробчетата заедно с лука, морковите и гъбите, и разбъркайте със сметаната.
Добавете още една щипка черен пипер и пикантина и половината от магданоза. Добавете 100 мл вода и малко олио.
Покрийте с алуминиево фолио и сложете да се пече. След около час или по-малко вдигнете леко фолиото и проверете дали дробчетата са омекнали.
Ако са омекнали махнете фолиото и оставете за около 10 минути така. След това настържете кашкавал и сирене отгоре и печете още 10-15 минути. Когато е готово наситнете останалия магданоз отгоре.