Дресинг за крехко месо

Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova
Помощник Готвач
142
393
252
255
1
04/07/2017
"С този дресинг месото става божествено крехко!"
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Сготви+1 точка
44 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо308 587
  • Преглеждания за месеца123
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена44

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесъна обелвам и стривам на крем.

Към него добавяте зехтина и бирата. Овкусяваме с мед и сол и слагам чубрица за аромат.

Месото се реже на парчета и се залива с дресинга поне за 3 часа.

Комплект изискани стъклени сосиери 2 бр.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Комплект изискани стъклени сосиери 2 бр.
8.00 лв.
Виж ››

Има само един начин гостите ви да оценят соса, който сте приготвили, подобаващо и той е да го поднесете в тези стъклени сосиери.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Яница Николова
Супер!
2
0
Йорданка Ковачева
Незнаех, че на маринатата се казва и дресинг. Мислех, че дресинга е за салати... Учудващо е колко нови неща научава човек тук;)
56
9