Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Сандвичи с бабекови наденички

Сандвичи с бабекови наденички

Sevdalina IrikovaSevdalina Irikova
Мастър Шеф
8968k3k1
Сандвичи с бабекови наденички
Снимка: Sevdalina Irikova
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Идеални са за закуска, следобедно похапване или пък пикник...ще да е от наденичките"

Необходими Продукти

  • франзела - 1 бр., бяла
  • франзела - 1 бр., пълнозърнеста
  • наденички - 4 бр. бабекови
  • айсберг салата - 2 бр. листа
  • кисели краставички - 4 бр.
  • картофи - 2 бр. бейби
  • чушки - 1/2 бр. (грилована червена)
  • дижонска горчица
  • кетчуп
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разполовяваме внимателно хлебчетата и ги запичаме за кратко в тостер скара.

Бабековите наденички запичам на грил тиган, заедно с нарязаната на кръгчета червена чушка.

Картофите сварявам в подсолена вода, към която в края на варенето прибавям малко масло за овкусяване.

След като се охладят ги нарязвам на шайби заедно с киселите краставички.

Готова съм за сглобяване на сандвича. За подложка в едната половина поставям листо от салатата.

Следват колелцата сварени картофи.

Върху него полягват ухаещите на подправки наденички. До тях се подреждат киселите краставички и грилованата червена чушка.

Поднасяме топлите сандвичи поляти с горчица и домашно приготвен кетчуп.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: