Начин на приготвяне
Свинското месо нарежете на по-дребни парченца и поръсете с пикантината, олио и соевия сос, хубаво разбъркайте и оставете да се овкусяват. Трябват им поне 1 час за да се мариноват, колкото повече стоят, е по добре.
Нарежете всички зеленчуци на едри парчета и накиснете дървените шишчета във вода. Започнете да ги нанизвате като редувате от всичко.
Запалете дървените въглища и подгответе барбекюто, като гледате да не е много силен огънят, за да не се грабнат и да изгорят, а отвътре месото да остане сурово.
Когато ги подредите, намажете с барбекю соса, ако е доста гъст, малко го разредете със соев сос или водичка.
Печете до готовност и пригответе студената бира, с тази рецепта всеки мъж ще е доволен.
Добър апетит!