Чили с ориз

Рая АндоноваРая АндоноваГотвач39835335
26/07/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо371
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се нарязва на ситно. Нарязват се и пиперките, селърито. Гъбите се почистват и нарязват на не малки хапки.

В сгорещено олио се запържват нарязаните зеленчуци. След това се затварят с капак и се оставят така 20 минути, като се разбъркват от време на време.

През това време се нарязват на ситно доматите. Когато минат 20-те минути, се прибавят заедно с боба в тенджерата. Налива се 1/4 ч.ч. вода. Добавят се доматено пюре, сол и черен пипер. Разбърква се и се оставя още 10-тина минути да ври.

Сервира се със сварен ориз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар