Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Лингуини със свинско и зеленчуци по китайски

Лингуини със свинско и зеленчуци по китайски

Анелия ТерзиеваАнелия Терзиева
Готвач
2813k7112k3
Лингуини със свинско и зеленчуци по китайски
Снимка: Анелия Терзиева
1 / 2
03/10/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3
"Балансиран вкус и изискан аромат - така бихме описали най-точно нашите лингуини"

Необходими Продукти

  • свинско бонфиле - 350 г
  • лингуини - 250 г (1/2 пакет)
  • чушки - 1 бр. зелена
  • гъби - 100 г
  • тиквички - 1 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • бяло вино - 1 к.ч.
  • соев сос
  • чесън - 2 скилидки пресован
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме пастата според указанията на опаковката. Запържваме нарязаните на лентички зеленчуци в малко мазнина. Най-добре е да използваме дълбок тиган тип уок.

След като леко се запържат, без да ги пресготвяме, изваждаме зеленчуците от тигана. В същия съд запържваме и скълцания чесън.

Добавяме месото, което е предварително нарязано на кубчета и го задушаваме в мазнината от зеленчуците.

Добавяме виното, соевия сос и черния пипер на вкус.

Слагаме зеленчуците в тигана, добавяме сварената паста и оставяме на котлона за още около 5 минути при непрекъснато бъркане докато се смесят ароматите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: