Заешки дробчета на фурна

Заешки дробчета на фурна2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Вадете виното, защото тези заешки дробчета не бива да се ядат така на голо"

Необходими Продукти

  • заешки дробчета - 2 бр. ( от 2 заека)
  • брашно - 1 к.ч.
  • домати - 1 бр.
  • краставици - 1 бр.
  • магданоз
  • маслини
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете дробчетата на по-малки парчета. Посолете ги и оставете малко да си поемат солта. Изцедете водата, която се е образувала, и всяко парче оваляйте в брашно.

В тавичка сложете хартия за печене напръскайте с олио и подредете парченцата дроб. Печете биреното мезе до зачервяване.

Нарежете домат и краставица и декорирайте или добавете като гарнитура. От краставицата може да оформите розичка с маслина в нея.

Заешките дробчета на фурна са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: