Надиплена баница

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
06/07/2012
"Вече сме приготвили чиниите, още дълго ли ще ви чакаме да я диплите тази баница?"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 674
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрошете сиренето в купа и го разбъркайте с маслото, нарязано на малки кубчета.

Отделно разбъркайте млякото и яйцата.

Вземайте по една кора и я поръсвайте с малко от сиренето с маслото.

Надипляйте корите под форма на ветрило, като се опитате в гънките да влезе сиренето.

Нареждайте корите в намазнена тава от единия край до другия и залейте отгоре с яйцата с млякото. Полейте със струйка мазнина.

Разпределете малки бучки масло и сложете надиплената баница да се пече в предварително загряна на 200 градуса фурна до готовност.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Маистор готвач
Маистор готвач
18.01.2015 19:51
Корите се надиплят по2 и са 2 пакета не 1 колкото и да е малка тавата 1 пакет не стига
0
0
Еми
Еми
08.06.2013 08:41
Няма и 1см дебелина...що за баница!
1
0