Начин на приготвяне
Смесете каймата с подправките и суровите яйца, замесете я добре, като при месенето добавяте олиото, оставете настрани, докато си подготвите плънката.
В тиган с 1 с.л. олио на слаб огън запържете лука, морковите и гъбите до омекване и докато зеленчукът остане само на мазнината.
Върху хартия за печене, намазана с олио, разпределете каймата на квадрат според тавата, в която ще печете рулото. В единия край на каймата разстелете печените чушки в отворен вид, като ги цепнете само веднъж (като лист).
Върху тях поставете охладената плънка, след което първо завивате чушките върху плънката, а после с помощта на хартията завивате всичко заедно на стегнато руло.
Поставете рулото в тавата и печете в предварително нагрята фурна на 200 градуса до златист цвят отгоре за около 40 минути.
Нарежете рулото на филийки и сервирайте с гарнитура по желание или според сезона.