Начин на приготвяне
Нарязваме морковите, тиквичките и пиперките на ромбове. Лукът и печурките - на филии.
Пилешкото филе измиваме и нарязваме на късчета. Вземаме уока, прибавяме олиото и го загряваме.
Когато започне да пуши, слагаме месото и пържим при непрекъснато бъркане, докато побелее. Изваждаме го и слагаме в подходящ съд.
В същата мазнина в уока за около 1-2 минути прибавяме последователно следните зеленчуци: моркови, пиперки, тиквичка, лук, гъби. Добавяме и месото към тях.
Поръсваме всичко с джинджифила и соевия сос. Задушаваме на слаб котлон за около 1-2 мин.
Приготвяне на гъбите: Измиваме гъбите, отстраняваме пънчетата им и ги подреждаме в тава. В съд нарязваме на ситно пънчетата и топеното сирене.
Във всяка гъба слагаме от сместа, поръсваме с кашкавала и заливаме с малко разтопено масло. Поставяме във фурната за около 30 минути, като първите 20 минути покриваме с фолио.
След това отстраняваме фолиото и допичаме още 10 минути. При поднасянето в средата на чинията поставяме по една вече изпечена гъба и покрай нея сипваме пилето със зеленчуци по китайски.