Магданозени кюфтета с тиквичка

07/08/2017
"Който не е опитвал магданозени кюфтенца, веднага трябва да поправи тази грешка Толкова са вкусни и лесни, че ще ви станат любими!"
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 115
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичката се измива и необелена се рендосва в голяма купа.

Ако е от по-тъмните, те не са воднисти и не е нужно да се изстисква от водата.

Лукът и магданозът с дръжките се нарязват на много ситно, а чесънът се пресова.

Добавят се яйцето, галетата, черният пипер, сол на вкус и всичко се омесва.

Оформят се плоски кюфтета и се овалват в галета.

Пържат се на среден огън от двете страни до златист цвят.

Рейтинг

5 11
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#232121
Здравейте, получиха се страхотно. Рецептата е доста добра.Към тях аз добавих и сос от кофичка кисело мляко 4,5 с 2 с.л майонеза, копър и 2 сварени яйца.Стана много вкусно.
0
0