Начин на приготвяне
Нарежете лука на кубчета, а гъбите на четвъртинки.
В тиган налейте малко олио и запържете лука до прозрачност за около 2-3 минути, добавете гъбите и продължете пърженето за още 4-5 минути, свалете тигана от огъня и оставете да се охладят.
Премахнете кожата на пилешкото бутче и го нарежете на не много ситни кубчета. Настържете яйцата и кашкавала поотделно.
В салатна чиния разпределете равномерно кубчетата пилешко и намажете отгоре с 1-2 лъжици майонеза. Втори слой, поръсете кашкавала и отново намажете с майонеза.
Трети слой, поръсете половината настъргани яйца и отново майонеза. Четвърти слой, следват охладените запържени гъби с лук, останалите яйца и отново намажете с майонеза, загладете наредената салата.
Нарежете доматите на четвъртинки филии и ги наредете отгоре в кръг.
Чудна салата, сочна и нежна с уникален вкус!