Вкусен кетчуп по стара рецепта

21/08/2017
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф819478007
"Старите рецепти са най-добрите, а този кетчуп е невероятен Няма по-хубаво от домашно приготвената храна"
Приготвяне60 мин.
Готвене90 мин.
Общо150 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 135
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете измитите домати на големи парчета и ги прекарайте през машинка за люспи и семки, ако е нужно 2 пъти до гладка еднородна смес.

Смелете почистените от люспи лук и чесън и подправките, ако са на зърна, без канелената пръчка.

Смесете всичко и варите в тава при непрекъснато бъркане до желаната от вас гъстота.

Налейте кетчупа в добре измити и подсушени шишета с капачки. Стерилизирайте за 10 -15 минути за вакум на капачките.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар