Пълнени доматки с патладжан и бекон

Viktoriya AfzaliViktoriya Afzali
Готвач
105
637
208
224
2
25/08/2017
"Страхотна разядка от пълнени доматки Опитайте я ще видите, че ще си я приготвяте често-често "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо641
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните се пекат на грил или чушкопек. След това се оставят в тенджерка да се запарят и се обелват. Беконът се нарязва и се запържва в тиган до златисто. Обелваме чесъна и го стържем на ренде.

В купа слагаме чесъна, майонезата, беконът. Нарязваме на ситно патладжана и натрошаваме сиренето.

Прибавяме всички продукти в купата и разбъркваме до получаване на хомогенна смес.

Измиваме доматите и ги изрязваме с нож внимателно, за да ги издълбаем. С лъжичка пълним от сместа всеки домат. Редим всеки домат в чиния и декорираме с магданоз.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Еми Авджиева
Еми Авджиева
31.03.2020 08:40
Много оригинално. Задължително ще го направя когато поканя гости у дома. Даже може да се съчетае и с пълнени варени яйца.
0
0