Начин на приготвяне
Измийте лука и моркова. Обелете ги. Морковът го нарежете на много ситни кубчета или го настържете.
Зеленият лук и суримите се нарязват на дребни кубчета.
Яйцата се чукват в дълбока купа и се разбиват с вилица, след това към тях добавяме сол и прясното мляко и разбъркваме.
Накрая сипваме зеленчуците и суримите и разбъркваме.
Сипваме 1-2 капки олио в тефлонов тиган. След като се сгорещи олиото, сипваме половината яйчена смес. Когато побелее и може да се отлепи, завиваме на руло, но не докрай. След това сипете останалата яйчена смес.
След като е готово, навиваме отново, но започваме от вече навитото яйчено руло, като внимателно притискаме отгоре рулото с шпатула.
След като сме завили нашето яйчено руло, го изсипваме в чиния и го оставяме да стегне за няколко минути. Сипете соев сос в сосиерка.
Поръсете омлета със сусам и го нарежете по диагонал.
Сервирайте яйченото руло със сурими заедно със соевия сос, преди да си хапнете, потопете парчето първо в соевия сос.
Да ви е сладко!