Начин на приготвяне
От филийките бял хляб, без да махате кората, изрежете с помощта на къдрав нож за кашкавал хапки с форма по желание - правоъгълници или триъгълници.
Зелените чушки почистете от семките и изрежете със същите форми. Сланинката (заедно с кожичката) нарежете на тънички парчета. Доматите нарежете също на триъгълни или правоъгълни парчета.
Набодете върху клечка за зъби най-отдолу парче хляб, следвано от парче сланина, след това зелена чушка и завършете с домат (за да се получи бяло-зелено червено).
Наредете хапките на дървено плато или дъска. Обелете скилидките чесън, а зеления лук почистете, нарежете на 3 см парчета и вържете със стрък лук на малки снопчета.
Около хапките отстрани наредете скилидките чесън, сланинка, чушка, зелен лук и домат, като следвате отново цветовата последователност - бяло, зелено, червено.
Хапките Добре дошли в България са готови.