Начин на приготвяне
Накисвате овесените ядки във вода, така те ще омекнат. След това ги изцеждате от водата. Слагате прясното мляко да заври и добавяте захарта. Бъркате, докато захарта се разтвори.
Добавяте овесените ядки, намалявате котлона и оставяте да ври.
През това време отделяте жълтъците от белтъците и разбивате жълтъците с вилица. Добавяте ги към млякото с овесените ядки и бъркате интензивно с домакинска тел.
Накрая добавяте канелата и кокоса и продължавате да бъркате, докато се разтвори канелата, тъй като понякога остават точици.
Изключвате котлона и оставяте да поври. Разливате крема по чаши и поръсвате с кокос и годжи бери.
Кремът с овесени ядки, канела и кокос е готов.