Начин на приготвяне
В дълбок съд нарязваме свинското месо на хапки. Поръсваме го със соевия сос и пикантината за скара. Оставяме го така да престои около час.
Почистваме червената чушка от семената и я нарязваме на пръчици, след което на по-дребно. Морковите почистваме и измиваме, след което режем на колелца.
Лука и домата почистваме от люспите и нарязваме на дребно. Патладжана и тиквичката нарязваме също на дребно. Почистваме чесъна от люспите и с помощта на пресата пресоваме.
Всички зеленчуци ги разбъркваме и поръсваме със пикантината за зеленчуци и чубрицата.
Вземаме сача, поставяме месото и всички овкусени зеленчуци. Поръсваме с олио и поставяме във фурната.
Печем около 45-50 минути. Поднасяме сача докато е още топъл.