Начин на приготвяне
В купа за месене се смесват маята и захарта, заливат се с прясното мляко и се разбъркват. Изчаква се 2-3 минути да се активира маята. После се добавят белтъка и брашното. Омесва се меко и незалепващо тесто. Накрая се добавя маслото. Отново се омесва, докато тестото поеме маслото.
След това тестото се разделя на две равни части. Към едната се добавя какаото и отново се омесва.
Към другата част от тестото се добавят 2-3 с.л. брашно и също се доомесва. Покриват се с кърпи и се оставят да втасат за 20 минути.
После бялото тесто се разточва на тънка правоъгълна кора. Същото се прави и с какаовото тесто. Слагат се едно върху друго, като бялото тесто трябва да е отдолу. Увива се на руло.
Рулото се прехвърля в тава, предварително намазнена и набрашнена, или във форма за козунак. Покрива се с алуминиево фолио и се оставя да втаса за още 30 минути.
После се намазва обилно с разбит жълтък и се поръсва обилно със захар.
Пече се в загрята фурна на 180 градуса.