Чубрикови сиренки

Гергана  ГеоргиеваГергана Георгиева
Мастър Шеф
3742k8332k5
Чубрикови сиренки
Снимка: Гергана Георгиева
1 / 5
22/09/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
40
"Без пържене, без изкуствени оцветители - ето я най-вкусната закуска за вашите деца"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа разбийте яйцата със солта. Добавете чубрицата и олиото и отново разбъркайте.

Натрошете сиренето с вилица и го прибавете към яйцата.

В киселото мляко сложете 1 ч.л. сода, разбъркайте и като шупне, го изсипете при яйцата, след което отново разбъркайте.

Започнете да добавяте и брашното, но бавно и на части, като непрекъснато бъркате.

Трябва да получите много меко и почти рядко тесто.

Застелете дъното на тавичка с хартия за печене.

Гребвайте със супена лъжица от сместа и слагайте върху хартията, но на разстояние една от друга.

Сложете тавичката в загрята фурна на 180 градуса и печете сиренките около 20 минути.

Така приготвени сиренките стават много ароматни, лесни са за приготвяне и са чудесни за закуска.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
515
41
30
20
10
Дай твоята оценка: