Начин на приготвяне
Разбийте крема на д-р Йоткер с 200 мл сварено студено мляко до пълна готовност.
Прибавете заквасената сметана, крема сиренето, разтворения желатин на водна баня, кокосовите стърготини, пудрата захар и кафявата захар. Разбийте с миксер до еднородност.
Напръскайте пандишпанените изрезки с прясно мляко, за да поомекнат леко. Прибавете ги към крема и разбъркайте.
Застелете дъното на форма за терин с найлоново фолио, като оставите крайчетата да висят.
Изсипете част от сместа. Поръсете със замразени плодове и изсипете останалата част от крема. Загладете и обгърнете с фолио от всички страни.
Сложете в хладилник за около 2 часа, за да се стегне.
Терина изсипете с помощта на чиния и отлепете фолиото.
Поръсете с кокосови стърготини и инстантно кафе.
Сладкият терин с маскарпоне е готов.