Салата с нахут и поширано яйце

Салата с нахут и поширано яйце

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
738
6k
2k
2k
7
Салата с нахут и поширано яйце
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
02/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
"Свежа салата, с която ще изпиете толкова вино, че гаранция ще има какво да разказвате на другия ден"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се слага нахутът, добавя се сол, черен пипер, кимион на вкус и се разбърква. Подправя се със зехтин и сока от половин лимон.

Лукът се нарязва на дребно, а чери доматчетата - на половинки, след което се прибавят към нахута.

Беконът се нарязва на ситно и заедно с отцедената риба тон се слага също в купата. Всичко се обърква хубаво.

Яйцата се пошират в подсолена вода. Рибната салата се разпределя в чинии и отгоре се слага по едно яйце.

Салатата с нахут и поширано яйце е готова.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: