Салата с нахут и поширано яйце

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
692
6k
1k
2k
6
02/10/2017
"Свежа салата, с която ще изпиете толкова вино, че гаранция ще има какво да разказвате на другия ден "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо779
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се слага нахутът, добавя се сол, черен пипер, кимион на вкус и се разбърква. Подправя се със зехтин и сока от половин лимон.

Лукът се нарязва на дребно, а чери доматчетата - на половинки, след което се прибавят към нахута.

Беконът се нарязва на ситно и заедно с отцедената риба тон се слага също в купата. Всичко се обърква хубаво.

Яйцата се пошират в подсолена вода. Салатата се разпределя в чинии и отгоре се слага по едно яйце.

Ренде за краставици и тиквички на спирали-25%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Ренде за краставици и тиквички на спирали
3.99 лв.
2.99 лв.
Виж ››

Красиво оформени краставици и тиквички само с няколко движения и помощта на тази лесна за почистване в съдомиялна ренде острилка.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар