Салата с нахут и поширано яйце

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
695
6k
1k
2k
6
02/10/2017
"Свежа салата, с която ще изпиете толкова вино, че гаранция ще има какво да разказвате на другия ден "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо806
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се слага нахутът, добавя се сол, черен пипер, кимион на вкус и се разбърква. Подправя се със зехтин и сока от половин лимон.

Лукът се нарязва на дребно, а чери доматчетата - на половинки, след което се прибавят към нахута.

Беконът се нарязва на ситно и заедно с отцедената риба тон се слага също в купата. Всичко се обърква хубаво.

Яйцата се пошират в подсолена вода. Салатата се разпределя в чинии и отгоре се слага по едно яйце.

Иноксова мерителна купа басан с капак 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксова мерителна купа басан с капак 26 см
22.00 лв.
16.94 лв.
Виж ››

Мултифункционална мерителна купа с капак - измерете желаните течни или сухи продукти, или директно ги смесете в купата. Иноксовата купа е разграфена. Капакът се затваря плътно.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар