Начин на приготвяне
Сгорещете олиото и в него сложете лука и копривата, нарязани на дребно.
Пържете около 10 минути, посолете с щипка сол, индийско орехче и черен пипер. Разбъркайте и свалете от огъня.
В купа натрошете сиренето, рендосайте кашкавала, прибавете яйцата и киселото мляко.
Разбъркайте хубаво сместа и я прибавете към копривата, след което отново разбъркайте до получаване на еднородна смес.
Намажете дъното на тавичка с олио и сложете 1/3 от корите.
Върху тях разпределете половината от сместа, след това сложете втората част от корите и върху тях сложете останалата част от плънката. Завършете като сложите третата част от корите и с помощта на четка намажете отгоре баницата с жълтък.
Сложете във фурната и печете около 40 минути на 200 градуса.