Стерилизиран гювеч

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
694
6k
1k
2k
6
06/10/2017
"Страхотна рецепта за гювеч за зимата Вижте я и ще се убедите сами"
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 367
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се почистват от семките и се режат на парчета. Патладжанът се нарязва на кубчета и се слага в подсолена вода за да се отстрани горчивият сок от тях.

Морковите се почистват с белачка и се режат на кръгчета.

Нарязаните зеленчуци заедно с бамята се бланшират за минута-две в гореща вода. Отцеждат се, поръсват се със сол и се разпределят в буркани.

Най-отгоре в бурканите се слагат настъргани или нарязани на ситно домати.

Бурканите се запечатват и се заваряват за около 45 минути.

Двойна затварачка за буркани като от едно време-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Двойна затварачка за буркани като от едно време
13.50 лв.
10.39 лв.
Виж ››

Практична и лесна за употреба затварачка за буркани с удобна двойна дръжка, пръв помощник при приготвянето на зимнина.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар