Печени камби в буркани

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф67776121525
11/10/2017
"И, вкусните камби за зимата са готови. Толкова е лесно с тази рецепта "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо30 995
  • Преглеждания за месеца10725
  • Преглеждания за седмицата600
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Камбите се измиват, почистват се от дръжките и семките, след това се нареждат в подходяща тава за да се запекат.

Във всяка камба се слага по една чаена лъжичка захар, половин чаена лъжичка сол, една чаена лъжичка олио, една супена лъжица оцет. Камбите се запичат във фурна на 220 градуса.

След като се запекат още горещи се пълнят в буркани като в процеса на редене се поставят ситно нарязан магданоз и нарязани скилидки чесън. На един буркан тип Омния се поставя по един аспирин.

Бурканите се запечатват и обръщат с дъното нагоре.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Petia
Petia
18.10.2017 15:05
Аз слагам по една чаена лъжичка олио, захар оцет и не пълна лъжичка сол. В самите камби слагам скилидка чесън и ги пека с чесъна. А някои слагат и парченце морков.
Не слагам аспирин, а ги заварявам за 5 минути.
5
0