Чийзкейк в ябълка

Чийзкейк в ябълка
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Необикновена комбинация, за която всички дълго ще говорят"

Необходими Продукти

  • ябълки - 4 бр.
  • крема сирене - 3 с.л. натурално
  • мед - 2 с.л.
  • есенция - няколко капки ромова есенция или 1 с.л. ром
  • ванилия
  • лимонова кора - настъргана кора от 1/2 лимон
  • яйца - 1 бр.
  • течна сметана - 4 с.л.
  • бисквити - 2 бр.
  • бадеми - 1 с.л. натрошени
  • мед - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, издълбайте и наредете в тавичка ябълките.

В купа смесете сиренето, меда, кората от лимон, ванилията и рома. Добавете сметаната и яйцето. Сместа трябва да е гладка.

Напълнете ябълките и изпечете във фурна на 180 градуса.

Готовите печени ябълки поръсете с бисквити, бадеми и мед.

Чийзкейкът в ябълка е готов.

Източник: Йоли

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: