Начин на приготвяне
Яйцата и захарта се разбиват. Прибавят се орехите. След това се прибавя и брашното. Сместа се сипва в намазнена и набрашнена тава и се слага в предварително загрята фурна.
След изпичане се оставя да изстине. Нарязва се на квадрати и се надупчват отгоре.
Сироп:
Какаото се смесва със захарта. Прибавя се и водата. Оставя се да заври. Прибавя се кравето масло. Смъква се от котлона и се прибавя ½ шишенце шоколадова есенция.
Глазура:
Към какаото се прибавя вода, за да стане рядка каша. Ври до сгъстяване, като непрекъснато се бърка и прибавяме масло.
Студените пастички се сиропират с горещия сироп. Оставят се да изстинат и се поливат с горещата глазура.
Да ви е сладко!