Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Селски хляб в хлебопекарна

Селски хляб в хлебопекарна

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВА
Мастър Шеф
2261k3046
Селски хляб в хлебопекарна
Снимка: Monika Ivanova
4 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
195 мин.
Порции
6
"А за онези, които възкликват - Баба ти само в хлебопекарна го е пекла, отговаряме - не, ама ѝ се е искало"

Необходими Продукти

  • вода - 400 мл
  • олио - 3 с.л
  • сол - 2 ч.л
  • захар - 3 ч.л
  • мляко на прах - 1 с.л.
  • брашно - 340 г бяло
  • пълнозърнесто брашно - 160 г
  • ръжено брашно - 160 г
  • суха мая - 7 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тези съставки са за 1 кг хляб в хлебопекарна.

Всички продукти се поставят в казанчето на хлебопекарната в посочения ред и грамаж.

Избира се посочената програма, грамажа на хляба и степента на изпичане /при мен е 8 или 9 за хлебопекарна TEFAL/.

Селският хляб в хлебопекарна е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: